wymiana klamek wewnętrznych na chromowane - octawia II Tour

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • olsze
    Drive
    • 2009
    • 58

Witam
    Nie wiem co to jest,ale moze ktos pomoze.W OIIFL 1.4TSI na niskich obrotach po puszczeniu wolnym sprzegla slychac terkotanie dochodzace z przedniej czesci auta.Dzieje sie tak na pierwszym,drugim i wstecznym biegu.Przy zwawym ruszaniu nie ma takich objawow.Co to moze byc?p.s.Auto ma przejechane 32tys km.
    Pozdrawiam

[ Dodano: Sro 10 Kwi, 13 21:36 ]
    Czy komus zaczelo "terkotac" i doszedl co to jest?U mnie bez zmian,nie moge dojsc skad dochodzi "terkotanie". :?:
    Jest Peugeot 407SW 2.0HDI 140KM
    W rodzinie-Octavia I 1.6 102KM+lpg
  • ww991
    Drive
    • 2008
    • 82

Witam kolegów. Moje pytanie brzmi - czy ktoś próbował wymieniać klamki wewnętrzne (chcę zamontować chromowane w miejsce czarnych) i czy da się to zrobić bez ściągania tapicerki drzwi ? Bo wygląda mi, że część gdzie jest klamka i głośnik wysokotonowy nie jest trwale związane z tapicerką ale może się mylę.

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8160
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

ww991, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=15 w tym temacie masz instrukcje jak klameczki sie wyciaga. Proponuje odrazu zrobic podświetlanie.
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• ADMINISTRACJA
        Ambiente
        • 2007
        • 223

ww991, możesz zacząć używać szukajki zamiast zakładać kolejne wątki o OII Tour? Dla przypomnienie to aż tylu różnic miedzy OII a OII Tour nie ma, żeby wymagały kolejnych nowych wątków. Wato też wiedzieć jak pisze się nazwę auta, którym się jeździ...
        Administracja Forum OCP

Komentarz

Pracuję...